Schermafbeelding 2018-09-05 om 10.56.40

Nieuwsflits januari 2021

Met de verlenging van de lockdown een feit gaan we vooral nog even door met onze online activiteiten. Nieuw is de clubavond op Tornelo. Vorige week wat wennen, maar het speelde prima. Kom donderdag ook gezellig meedoen, we spelen een Rapidtoernooi van 4 ronden, tempo 10 + 2. Inschrijving open voor iedereen die mee wil doen. Bij voldoende animo verschillende groepen.

Zaterdag spelen we weer met drie teams in de KNSB-online mee. Wedstrijden om 14:30 en 16:00. Ons vlaggeschip is op chess.com te volgen, en ook via het twitch-kanaal van Maurice Schippers. Leef live mee met Maurice via deze Twitch-Maurice.

En zondag begint het derde seizoen van de GC teambattles. Met een harde kern hebben we steeds veel plezier, maar het zou geweldig zijn als we weer eens met een mannetje/vrouwtje of twintig tot dertig mee kunnen doen!

Donderdagavond Rapidtoernooi:

Clubavond op Tornelo
In de Toernooilobby van de Clubavond is ook een knop te vinden naar een videobijeenkomst. Je kunt wat kletsen over de partijen, en ook bezoekers zijn gewoon welkom. Het leukst is het natuurlijk als iedereen meespeelt!

Uitleg over het spelen op Tornelo vind je hier:

Zaterdag KNSB-online:

Volg de wedstrijd van GC1 live via Schippers FM op Twitch.

Ronde 3: 14:30 GC 1 - Philidor 1847 1
Ronde 4: 16:00 Krimpen aan den Ijssel 1 - GC 1

Teambattles

Komende zondag, als altijd om 20:00: https://lichess.org/tournament/N1JBfDqJ
Speel weer eens mee!
MailPoet