Schermafbeelding 2018-09-05 om 10.56.40

Nieuwsbrief juni 2022

We kruipen naar het einde van het seizoen. En wat een seizoen tot nu! De handhaving van GC1 mag met recht een huzarenstuk worden genoemd.

De focus richt zich nu op andere losse eindjes: lukt het GC2 ook zich veilig te spelen in de 1e klasse? Op 11 juni spelen zij thuis de alles beslissende pot tegen Max Euwe. Kom ook kijken, meeleven, aanmoedigen (in stilte), en juichen?!

Ook de Interne is toe aan het slotakkoord: de play-offs. Usual suspects Jan Baljé (5x clubkampioen) en Adrian Clemens (2x clubkampioen) maken zich op voor de strijd tegen misschien wel de favoriet: onze young contender Daan Noordenbos. Of schiet inmiddels meervoudig play-offspeler en dark horse Taco van de Poel eens flink uit de slof??

Let op: de Open Junivierkampen (9, 16 en 23 juni), voor iedereen die de play-offs niet heeft gehaald een prachtige kans om het jaar met een goed gevoel af te sluiten. We beginnen donderdag al, dus meld je snel aan!

Parallel aan de play-offs en de Junivierkampen huisvest het Denksportcentrum op 9, 16 en 23 juni de finaleronden van het Nosbo-bekertoernooi. Gaat het GCn1 lukken de beker te winnen?

Tot besluit melden wij de viering van het 150 jarig bestaan van Schaakgezelschap Staunton. Op 18 juni is het bal.

Open Junivierkampen:

Meer lezen

Seizoensafsluiting: Snelschaken

Op 30 juni sluiten we het seizoen in stijl af met een snelschaaktoernooi. Omdat de Kippenfuif helaas niet door kon gaan, hebben we nu voor alle deelnemers een prijsje. Maar het is vooral één van de leukste toernooitjes om te spelen natuurlijk. Aanmelden hoeft niet, opdagen en lekker schaken wél.

Nieuwe seizoen begint 1 september

Voor de planners onder ons, de aftrap van komend seizoen begint met de traditionele 'Nieuwjaarssimultaan' op 1 september. Ieder jaar weer een succes, met altijd en steevast verrassende uitslagen. Want onze toppers zijn wel goed, maar ook weer niet zó goed (we vergeten even de 20-0 van de hand van Sipke). Zet hem dus vast in je agenda.

Staunton 150 jaar!

Op 18 juni viert Staunton de 150 jaar. Leden, oud-leden, maar ook vrienden van het Schaakgezelschap zijn harte welkom dit mee te vieren. Kijk op de website voor meer informatie, voor het aanmelden, of ook voor een prachtig exemplaar van het jubileumboek. De voorraad van 150 unieke exemplaren begint op te raken...

Email Marketing Powered by MailPoet