Schermafbeelding 2018-09-05 om 10.56.40

Nieuwsbrief maart 2022

De lente vertaalt zich naar een prachtige en opbloeiende schaakwereld, met teamwedstrijden, toernooien, en een drukke interne competitie op donderdag. Met steeds weer nieuwe gezichten, die steevast beter blijken te schaken dan vroeger verwacht mocht worden van nieuwkomers.

Voor verslagen, foto's van de interne en dergelijke verwijzen we graag naar de website. In deze nieuwsbrief slechts een verzoek: Meld je aan!

Deze(!) week op 31 maart beginnen de Zeskampen, aanmelden kan nog tot 30 maart. Deze zeskampen vervangen voor een belangrijk deel de interne competitie: iedereen die gewoon is op donderdag te komen, kan zich beter aanmelden voor een zeskamp op het eigen niveau. Voor de toppers: de 1e eerste zeskamp wordt op rating ingedeeld, en belooft een ticket voor de play-offs om het clubkampioenschap. Jonas? Erik? Nick? Joost? Jasper? Wie durft...

Verder weg nog ligt het Weekendtoernooi dat dit jaar van 26 - 29 mei gepland staat. De vroege aanmelding liep gesmeerd, het Denksportcentrum is niet oneindig groot, dus wie de boot niet wil missen, raden we aan om toch vast die aanmelding de deur uit te doen.

Tot besluit vestigen we graag vast de aandacht op de Open junivierkampen, voor iedereen die de play-offs niet heeft gehaald een prachtige kans om het jaar met een goed gevoel af te sluiten.

En lastbutnotleast: onze penningmeester laat verheugd weten dat wij in grote getale inmiddels onze betalingsachterstand hebben weggewerkt. De polonaise staat nog open voor late aansluiters, voorkom dat je twee jaar contributie in één keer moet overmaken...

Aanmelden zeskampen

De aanmelding voor de zeskampen sluit op 30 maart. Kijk op de website voor alle informatie, en meld je aan!

Weekendtoernooi aanmelden:

Meer lezen

Open Junivierkampen:

Meer lezen
Email Marketing Powered by MailPoet