Schermafbeelding 2018-09-05 om 10.56.40

Nieuwsflits juli 2020

In september gaan we weer schaken. Waarschijnlijk organiseert de club op donderdag 3 september de traditionele simultaan. Deze keer met beperkt plaats. Meer dan een mannetje of 25-30 gaat niet passen is de verwachting. Meld je dus allemaal vast aan.

Bericht van het Bestuur

Beste leden,

Jullie hebben misschien inmiddels al gelezen dat sinds 1 juli voor wedstrijden van binnensporten de regel om 1.5 meter afstand te houden kan vervallen als dat nodig is voor de sportbeoefening. Het is dus weer mogelijk om je partij aan één bord te spelen. Daarmee zijn we weer een stapje dichter bij het oude "normaal". Maar ten opzichte van andere spelers (derden) en voor en na de wedstrijd blijft het devies: zeker 1.5 meter afstand houden.
Intussen zijn wij, in samenwerking met het Denksportcentrum, bezig de maatregelen te inventariseren en voor te bereiden die een goed en veilig verloop van de komende interne en externe competitie moeten waarborgen.
Binnen enkele dagen zal de Schaakbond komen met een nieuw protocol voor schaakwedstrijden, gebaseerd op de regels vanaf 1 juli. Deze zullen wij aan jullie doorzenden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV Groninger Combinatie

Nieuwjaarssimultaan

Op donderdag 3 september beginnen we het seizoen met de traditionele 'nieuwjaars'simultaan. Geef je nu vast op, er is helaas beperkt plaats.

https://www.groningercombinatie.nl/evenementen/nieuwjaars-simultaan/

GC Teamwedstrijden

Onze GC Teambattles hebben een zomerstop. In september gaan we kijken of we weer iets kunnen doen. Namens de organisatie wil ik alle spelers van GC bedanken voor hun enthousiasme, elke week weer.

Bedankt dus, en tot in september,

Govert.
MailPoet