Schermafbeelding 2018-09-05 om 10.56.40

Nieuwsflits eind mei 2020

Promotie zat er niet in. SISSA was gewoon te sterk. Vooral Ivo stal de show. Aan onze kant was de opkomst ook prima, met Maurice en Anna in de gelederen, Nick en Simon, Jasper, Bonno. Fons steeg boven zichzelf uit deze week, en ook Stephan van der Hagen liet eindelijk iets van het familietalent doorschemeren! Met een afgelopen week verhinderde Jan of Sipke er weer bij doen we zeker een gooi naar promotie terug naar 'onze' klasse.

Vanavond een tweede poging Zwitsers op de clubavond. Vorige week liep er een lelijke lichess-update tussendoor, vandaar de nieuwe poging. Iedereen is welkom, maar je moet lid van het GC-team zijn om te kunnen meespelen. Tussen de ronden nu eens genoeg tijd om even te chatten!

Zaterdag om 20:00 kan iedereen zich aansluiten bij het teamNL 'Maxjananish' voor een de nieuwe internationale strijd om de Nations Cup. Iedere zaterdag, deze week om 20:00. Met 1 x per maand een superbattle, waar elk land zo sterk mogelijk zal willen opkomen (6 juni, schrijf vast op).

Je kunt de teambattle op zondag ook meemaken via een livestream: https://www.twitch.tv/gc1maurice Maurice Schippers zal laten zien en horen hoe hij ons leidt naar de 1e plaats!
Ook staat nog steeds onze meeting op Jitsi open voor iedereen die het leuk vindt om tijdens de teambattle of de clubavond te kletsen met de inmiddels usual suspects Govert, Robert, of Fons.
https://meet.jit.si/GCzondagbattle

Clubavond

https://lichess.org/swiss/y2dZIU5O

Donderdag 28 mei vanaf 20:00. Elf ronden Zwitsers. Speeltempo: 5 + 0


Online meeting met zo min mogelijk vloeken, af en toe een uitroep van verbazing, etc:
https://meet.jit.si/GCzondagbattle

Team NL Maxjananish

https://lichess.org/tournament/kvTAb3mr

Zaterdag 30 mei 20:00 Nations Cup met 'Maxjananish', 3+2.

GC Teamwedstrijd

https://lichess.org/tournament/1LJibZoL

Zondag 31 mei van 20:00 tot 22:00


Speeltempo: 3 + 2

Meld je allemaal vast aan!

Online meeting met zo min mogelijk vloeken, af en toe een uitroep van verbazing, etc:
https://meet.jit.si/GCzondagbattle
MailPoet