Schermafbeelding 2018-09-05 om 10.56.40

Nieuwsflits januari 2021

Een gelukkig 2021!

Het was geen geweldig jaar, en voor het clubschaken al niet veel beter. Maar we mogen voorzichtig optimistisch vooruitkijken. Dit jaar pakken we ergens de draad weer op, en gaan we 'gewoon' weer schaken. Met een bord, wat hout, en iets te drinken.

De komende tijd behelpen we ons nog wat met online spelen. Nieuw voor GC is de clubavond op het schaakplatform Tornelo. Hier kun je toernooitjes organiseren die wat meer lijken op echte toernooien. Komende donderdag, 7 januari, beginnen we met een Rapidtoernooi. Vier ronden, in een A en een B groep.

Meld je allen aan via de link hieronder. Maak even een account, en meld je aan. Dat moet wel voor aanvang van het toernooi! Let daarop, en kom niet 'fashionably late', zoals op lichess wel kan.

Donderdagavond Rapidtoernooi:

Clubavond op Tornelo
In de Toernooilobby van de Clubavond is ook een knop te vinden naar een videobijeenkomst. Je kunt wat kletsen over de partijen, en ook bezoekers zijn gewoon welkom. Zo kunnen we elkaar dan een beetje een beter nieuwjaar toewensen. Het leukst is het natuurlijk als iedereen meespeelt!

Teambattles

Natuurlijk gaan we ook in het nieuwe jaar door met de GC Teambattles op Lichess. In december was de spetterende finale, gewonnen op het nippertje door LSG. Houd de site in de gaten voor de nieuwe serie. Misschien al vanaf komende zondag!
Ik hoop van harte dat iedereen weer enthousiast mee komt doen. Het zou mooi zijn als Maurice en Bonno wat hulp kregen aan de top, terwijl voor de rest geldt: hoe meer hoe gezelliger. Eventueel kan ik ook een GC2-team maken als daar animo voor is?
MailPoet