Schermafbeelding 2018-09-05 om 10.56.40

Nieuwsflits eind-eind oktober 2020

We gaan weer in training! Groninger Combinatie weerstaat elke lockdown, en biedt ook nu serieuze trainingen voor ieder niveau aan. Jan Baljé heeft alles weer goed geregeld, de trainers hebben er zin in, dus meld je allen aan. De reacties van de deelnemers van eerdere trainingssessies waren zeer lovend: aangeraden dus. Lees hieronder verder voor meer info. Je kunt je dan ook gelijk aanmelden.

Vorige week was Adrian heer en meester op de clubavond. Godzijdank won hij niet al zijn partijen, dat zou een tikkeltje genant zijn geworden. Gaat zijn voorsprong deze week ook onaantastbaar groot zijn? Kom gezellig meespelen!

Op zondag spelen we de eerste Teambattle van november. GC draait lekker mee in de 1e klasse, maar bijvoorbeeld Woerden lukte het om naar de hoogste klasse te promoveren. Dat moet ons toch ook nog eens een keer lukken.

We gaan weer trainen!

Om toch een beetje in vorm te blijven starten we weer met een serie trainingen. Het vaste recept, een groep tot 1600, een 1600-1900 groep en een topgroep 1900+. Vorige keer werden we verrast door de corona lockdown, nu zijn de trainers gepokt en gemazeld in het online lesgeven. Trainen ... zodat je straks weer als een beest uit de …

Meer lezen
We gaan weer trainen!

Clubavond

lichess.org/tournament/HWWFJq0G

Donderdag 29 oktober vanaf 20:00. Wachtwoord: GC

GC Teamwedstrijd

lichess.org/tournament/zrMrXkhX

Zondag 1 november van 20:00 tot 22:00


Speeltempo: 3 + 2

Meld je allemaal vast aan!

MailPoet