Schermafbeelding 2018-09-05 om 10.56.40

Nieuwsflits april 2020

GC speelt zondag teamwedstrijd lichess.org, maandag een heus Stauntongambiettoernooi!

Afgelopen week stuurde de webredactie geen Nieuwsflits met toernooi informatie. Maar: er was natuurlijk wel een clubavondtoernooitje. Peter Bosker won, vlak voor Adrian Clemens. Vanwege vragen, hierbij de gang van zaken: Iedere donderdag houden we op Lichess clubavond. De toernooi-informatie staat altijd op de website, ook als er geen nieuwsbrief is verstuurd. Op zondag organiseer GC ook een teambattle, een leuke strijd tussen 10 daadwerkelijke clubs. Probeer het ook eens. De aankondiging van de teambattle staat zowel op de website, als ook op de lichess-teampagina van GC. Elke maandag kunnen we meespelen op de clubavond van Staunton, dat deze week begint met iets 'nieuws': het gambiettoernooi!
Na het succes van afgelopen zondag speelt GC deze week weer een teamwedstrijd. Maar liefst 10 teams zijn uitgedaagd. Naast Apeldoorn en LOS, nu ook De Stukkenjagers. Ook Woerden met Jan en Iozefina zijn weer uitgedaagd. Sissa doet mee, Caïssa, Keres en KiNG. Er zijn geen grenzen aan het aantal spelers per team, dus: Iedereen kan natuurlijk meedoen!

Om mee te spelen heb je een (gratis) account op lichess.org nodig. Zo'n account heb je vrij snel aangemaakt, maar wacht liever niet tot 2 voor 7 als je om 7 uur direct wilt indraaien.


Met het account kun je inloggen, en dan kun je je aanmelden voor onze teamwedstrijd. Het toernooi draait van 20:00 tot 22:00. Speeltempo is 3+2.

ps. Apeldoorn was heer en meester, maar ook LOS eindigde voor ons. Dat hoeft niet als we nog een paar kanonnen van GC1 en GC2 kunnen inzetten.

Teamwedstrijd

https://lichess.org/tournament/Xflvkq1C

Zondag 5 april van 20:00 tot 22:00
geen wachtwoord

Speeltempo: 3 + 2
Oude tijden herleven bij stadsgenoot Staunton. Komende maandag start een gambiettoernooi op lichess, en vanzelfsprekend is dit het Stauntongambiet. Deelname is vrij, het wachtwoord is 'Stauntongambiet'. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Staunton Gambiettoernooi

https://lichess.org/tournament/ygxT9CPa

Maandag 6 april, 20:15 - 22:15
geen wachtwoord

Speeltempo: 5 + 3
MailPoet