Schermafbeelding 2018-09-05 om 10.56.40

Nieuwsbrief september 2019

Vanavond beginnen we het nieuwe seizoen met de traditionele 'nieuwjaarssimultaan'. Dit jaar is het Joris Brenninkmeijer die ons de uitdaging stelt. Kom dus gezellig langs vanavond en schuif aan voor de simultaan. Alle ontvangers van de nieuwsbrief zijn van harte uitgenodigd.
En bovendien, we durven het bijna niet te zeggen: de ontknoping van de strijd om het clubkampioenschap is eindelijk daar. Adrian Clemens en Jan Baljé spelen volgens het bekerstramien een beslissingstweekamp. Komt dat zien!
Verder vanavond alle tijd voor vakantieperikelen, toernooiervaringen en wat dies meer zij. Voor wie het was ontgaan hieronder nogmaals het bericht dat Iozefina Nederlands kampioen is geworden! En aangeraden: een prachtig videoverslag van het toernooi in Gent.

Gent bestaat!

We hadden al voorspeld dat het trio Jan, Adrian en Peter tot weinig niet in staat zou zijn om het toernooi te Gent, 'Ghent' zelfs bij Adrian, van een friet-met-manchet-uitstap om te toveren naar een écht schaaktoernooi. Ze hebben zelfs een video-analyse gemaakt, nu vragen we jullie... https://youtu.be/GnmP4JX5R4Q 1. e4 e5 2. Nf3 Nc6 {Na een moeizame middagpartij besloot ik …
Meer lezen
Gent bestaat!

Iozefina Nederlands kampioen!

Iozefina Nederlands kampioen!
Met een prachtige overwinning in de laatste ronde is Iozefina Paulet Nederlands kampioen geworden. Gefeliciteerd! Door het punt in de laatste ronde kwam Iozefina zelfs met een vol punt voorsprong bovenaan de ranglijst. Dit is, als wij ons niet vergissen, voor Iozefina de eerste keer dat ze kampioen van Nederland is, een geweldige prestatie. In hetzelfde toernooi werd Machteld 3e, …
Meer lezen
MailPoet